blank

Bez šećera i fruktoze, posni, bez trans masti, bogati biljnjim vlaknima

blank

O NAMA

blank

Nana je porodična firma koja je osnovana u Užicu 1987. godine. Počeci nase delatnosti se zasnivaju na ručnoj izradi tradicionalnih srpskih kolača, keksa i ratluka u lokalnoj usluzi. Inspirisani zdravim i vitalnim načinom života, naš rad i veština se usmerava ka inovaciji proizvoda sa prirodnim i bogatim komponentima. Danas Nana može da ponudi bogat asortiman zdravog keksa, tradiciju u kolačima i ratluku, kao i prodajna mesta zdrave hrane u Beogradu i Užicu.

Šta radimo?

Proizvodimo Stevian keksiće. To su ukusni, zdravi keksići bez šećera, zaslađeni steviom. Proizvodimo i integralne keksiće zaslađene fruktozom. Razvijamo novu liniju Agapi keksića. Veliki smo sladokusci i delimo našu strast za dobrim, kvalitetnim, ukusnim slatkišima sa našim kupcima

Kvalitet

Firma poseduje proizvodni pogon koji se nalazi u Užicu. Posedujemo HACCP sertifikat (Hazard Analysis Critical Control Point ) Analiza Opasnosti i Kritične Kontrolne Tačke.

HACCP je sistem koji obuhvata niz postupaka za kontrolu procesa i osetljivih tačaka u lancu proizvodnje hrane, a sa krajnjim ciljem da potrošač koristi namirnice u stanju i na način koji će biti bezbedan za njegovo zdravlje.

Lokacija

Naša dva prodajna mesta se nalaze u Užicu u okviru Zelene pijace Lipa i u Beogradu u ulici Balkanska 34, Savski venac.

Naše proizvode možete naći i u drugim radnjama širom Srbije ili poručiti on line preko naše stranice.