O NAMA

Nana je porodična firma koja je osnovana u Užicu 1987. godine. Počeci nase delatnosti se zasnivaju na ručnoj izradi tradicionalnih srpskih kolača, keksa i ratluka u lokalnoj usluzi. Inspirisani zdravim i vitalnim načinom zivota, naš rad i veština se usmerava ka inovaciji proizvoda sa prirodnim i bogatim komponentima. Danas Nana moze da ponudi bogat asortman zdravog keksa, tradiciju u kolačima i ratluku, kao i prodajna mesta zdrave hrane u Beogradu i Uzicu.

Šta radimo?

Proizvodimo Stevian keksiće. To su ukusni, zdravi keksići bez šećera. Proizvodimo i integralne keksiće zaslađene fruktozom. Isto tako smo ostali  u proizvodnji naših tradicionalnih srpskih proizvoda kao što su kolači, vanilice, ratluci, kafa. Veliki smo sladokusci i delimo našu strast za dobrim, kvalitetnim, ukusnim slatkišima sa našim kupcima

Kvalitet

Firma poseduje proizvodni pogon koji se nalazi u Užicu. Posedujemo HACCP sertifikat (Hazard Analysis Critical Control Point ) Analiza Opasnosti i Kritične Kontrolne Tačke.

HACCP je sistem koji obuhvata niz postupaka za kontrolu procesa i osetljivih tačaka u lancu proizvodnje hrane, a sa krajnjim ciljem da potrošač koristi namirnice u stanju i na način koji će biti bezbedan za njegovo zdravlje.

Lokacija

Takođe držimo četiri prodajna objekta od kojih su dva u Užicu u okviru Zelene pijace Lipa i  u Beogradu na Vračaru u Mileševskoj ulici broj 34a i Balkanskoj 34.

Naše proizvode možete naći i u drugim radnjama širom Srbije.